gordijnen
 
Lok Renkum

   facebook

Info Lok

U BENT BIJ WONINGINRICHING LOK RENKUM, AFDELING GORDIJNEN

OOK VOOR BEHANG KUNT U BIJ ONS TERECHT, WIJ VERKOPEN EYFFINGER EN PIP BEHANG, KIJK ALVAST ONDER "NIEUWS".

Onze gordijncollectie bestaat uit een zeer uitgebreid assortiment, u vindt bij ons vitrages, inbetweens en gordijnstoffen in alle prijsklassen. Wij hebben een complete collectie, van klassiek tot modern.

Gordijnen brengen sfeer in uw interieur. Ze voorkomen inkijk, filteren het licht of verduisteren, ze dempen het geluid en houden warmte vast. Met de stoffen uit onze collectie kunt u uw eigen manier van wonen vormgeven, van uw eigen huis een plek maken waar u zich thuis voelt. Samen met u probeert Lok Woninginrichting Renkum een sfeerbeeld te scheppen wat bij uw persoonlijke interieur past.

Ons atelier voert uw wensen uit en maakt alles perfect voor u op maat. Want gordijnen komen pas goed tot hun recht met de juiste maat en ophanging, hierbij kunt u denken aan een fraaie roede, of een strakke witte rail, er is heel veel mogelijk.

Op verzoek kunnen wij kosteloos met stalenmateriaal bij u aan huis komen, vanzelfsprekend kunt u deze stalen ook zelfmeenemen en daarmee thuis een keuze maken. Als dit niet lukt, kunnen wij u adviseren op het gebied van kleur, stijl en ophanging, daarnaast komen wij ook altijd zelf de maat nemen.
Alle door u uitgezochte stoffen worden door ons kosteloos opgehangen.

U vindt bij ons o.a. de merken; Kendix, De Ploeg, v.d. Acker, Artelux, Ado, Jab Anstoez en Eijffinger.

 
Ontwerp en realisatie: Van Suilichem Communicatie