Auping bed

Auping bed kopen bij LOK Renkum

Auping bed kopen? Dan bent u bij LOK Renkum aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim aanbod van dit Nederlandse merk, dat in 1988 in Deventer werd opgericht. Het bedrijf maakt bedden, boxsprings en matrassen van de hoogste kwaliteit. Elk detail telt, in alle producten. Het vakmanschap van deze slaapspecialisten staat daar borg voor. Alles waar de naam Auping op staat, is duurzaam en veilig voor mens en milieu. U kunt altijd zorgeloos gaan slapen – met de zekerheid dat u de volgende dag fris en uitgerust opstaat. Om bepalen welk Auping bed geschikt is voor u geven wij u graag een uitgebreide en vrijblijvende demonstratie. Met deze demonstratie lichten wij u in over alle mogelijkheden van onze Auping producten. Wij nodigen u hiervoor graag uit in onze exclusieve showroom in Renkum. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van het juiste bed. De plek waar u tot rust komt, u oplaad voor de volgende. Uitgerust wakker worden, wat een genot. Uw Auping bed koopt u dus bij LOK Renkum.

Auping bed kopen bij LOK Renkum

Wij hebben altijd een uitgebreid en kwalitatief goed assortiment. Woon- en slaapspecialist LOK is al meer dan 50 jaar dé winkel in wonen met inspiratie en een juist slaapadvies. Wij verkopen uitgerekend de beste merken voor producten van hoge kwaliteit. Zo ook bedden van Auping. Waarom wij kiezen voor dit merk? Bij Auping werken vakmensen die elke dag garant staan voor uw nachtrust. Zij hebben brede kennis en ervaring, waardoor er op een hoog niveau van kwaliteit en comfort wordt geproduceerd. Iedere spiraalbodem, bed en matras wordt op maat vormgegeven. Alle producten worden op een duurzame wijze ontwikkelt, veilig voor milieu en mens. Het merk stelt hoge eisen aan het bed. Iets dat wij zeker waarderen. Daarnaast biedt Auping op de spiraalbodem 35 jaar garantie. Bij matrassen is dit 5 jaar, bij toppers 3 jaar en bij dekbedden en kussens 2 jaar. Bezoek onze uitgebreide en prachtig ingerichte showroom in Renkum en laat u adviseren door één van onze experts!

Uw voordelen bij LOK Renkum

Bij LOK Renkum altijd een uitgebreid en kwalitatief goed assortiment. Woon- en slaapspecialist Lok is al meer dan 50 jaar dé winkel in wonen met inspiratie en een juist slaapadvies. Dit zijn uw voordelen:

  • Showroom ter inspiratie
  • Woon- en slaapspecialist
  • Erkend Auping dealer
  • Ruim 50 jaar ervaring

Auping bed kopen bij de specialist

Bij LOK Renkum bent u aan het juiste adres voor al uw slaapsystemen! Wij hebben 50 jaar ervaring en zijn dé expert in het samenstellen van het juiste slaapsysteem voor u. LOK is dealer van onder andere Auping en heeft dan ook een ruim aanbod aan bedden van dit merk. Bezoek onze uitgebreide showroom om het assortiment te bewonderen.