Auping boxspring

Auping boxspring kopen bij LOK Renkum

Auping boxspringkoopt u bij LOK Renkum. Wij zijn namelijk officieel dealer van dit Nederlandse merk en hebben dan ook een ruim aanbod boxsprings in onze showroom opgesteld. Waarom kiest u voor een boxspring van Auping? De boxspring biedt u alle comfort die u nodig heeft voor een goede nachtrust. Een goede nachtrust is kostbaar. Want wie goed uitgerust is, merkt dat aan alles. Alle Auping boxsprings worden gemaakt met kwalitatief hoogwaardige materialen. Het slimme fixeersysteem zorgt ervoor dat het matras en de topper niet verschuiven als u uw boxspring verstelt. Alle hoofdborden zijn rondom gestoffeerd zodat je u uw boxspring vrij in de ruimte kunt zetten. Daarnaast zijn de boxspring leverbaar met gestoffeerde boxspring matrassen of witte matrassen. Ook zijn ze verkrijgbaar in een vlakke of elektrisch verstelbare variant. Uiteraard kunt in dit bij ons in het echt bewonderen. Bezoek onze showroom in Renkum voor uw Auping Boxspring.

Auping boxspring kopen bij LOK Renkum

Woon- en slaapspecialist LOK is al meer dan 50 jaar dé winkel in wonen met inspiratie en een juist slaapadvies. Wij verkopen uitgerekend de beste merken voor producten van hoge kwaliteit. Zo ook boxsprings van Auping. Alle Auping bedden en boxsprings worden gemaakt met aandacht voor detail, voor het milieu en voor de toekomst. Zo zijn ook alle Auping boxsprings met de hand gemaakt van de beste kwaliteit en materialen. De boxsprings van het merk kunnen in verschillende varianten samengesteld en gemaakt worden, kies voor een gestoffeerd matras met een topper of juist alleen voor een wit matras op uw boxspring. In onze winkel in Renkum wordt u geadviseerd door onze experts. Zij gaan samen met u kijken naar wat uw wensen zijn en welk matras het beste bij u past. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van de juiste boxspring. Het is de plek waar u tot rust komt en u oplaad voor de volgende. Uitgerust wakker worden, wat een genot! Wacht niet langer en kom langs.

Uw voordelen bij LOK Renkum

Bij LOK Renkum altijd een uitgebreid en kwalitatief goed assortiment. Woon- en slaapspecialist Lok is al meer dan 50 jaar dé winkel in wonen met inspiratie en een juist slaapadvies. Dit zijn uw voordelen:

  • Showroom ter inspiratie 
  • Woon- en slaapspecialist 
  • Erkend Auping dealer 
  • Ruim 50 jaar ervaring

Auping boxspring kopen bij de specialist

Bij LOK Renkum bent u aan het juiste adres voor uw Auping Boxspring! Wij hebben 50 jaar ervaring en zijn dé expert in het samenstellen van het juiste slaapsysteem voor u. LOK is onder meer dealer van Auping en heeft dan ook een ruim aanbod aan boxsprings van dit merk. Bezoek onze uitgebreide showroom om het assortiment te bewonderen.