Bed kopen

Bed kopen bij LOK Renkum

Bed kopen? Dat doet u bij LOK Renkum. Wij hebben bedden in allerlei soorten, maten en stijlen. Een goed bed is essentieel voor een goede nachtrust. En aangezien u zo’n acht uur per dag slapend doorbrengt, is een degelijk bed geen overbodige luxe. Een bed mag natuurlijk ook mooi zijn. Maar elk persoon en elke klant is uniek. Slapen en een goede nachtrust zijn daarom voor iedereen verschillend. Wij hebben om die reden een uitgebreid assortiment aan bedden. LOK is dealer van onder andere Auping uit Nederland, Hypnos uit Engeland en Sensoflex uit Duitsland. Kom langs in onze winkel in Renkum. Kies bij ons uit een ruim assortiment: van kinderbed tot seniorenbed en van slaapbank tot complete slaapkamer. Naast het type bed bieden wij je ook een breed aanbod aan bedden van verschillende soorten materialen en interieurstijlen. Bij LOK vindt u precies het bed waar je naar op zoek bent! Een goed en mooi bed kopen? Bezoek daarvoor snel onze showroom in Renkum.

Bed kopen bij LOK Renkum

Woon- en slaapspecialist LOK is al meer dan 50 jaar dé winkel in wonen met inspiratie en een juist slaapadvies. Wij verkopen uitgerekend de beste bedden voor producten van hoge kwaliteit. Naast een collectie boxsprings hebben wij een ruim aanbod aan bedden, ook wel ledikanten genoemd. Van eenpersoons bedden & twijfelaars tot tweepersoons bedden en van kinderbed tot seniorenbed. Ook vindt u bij ons bedframes of complete bedden inclusief bedbodems en matrassen. Naast het feit dat een bed moet passen bij de stijl van uw slaapkamer, moet uw nieuwe bed ook letterlijk passen in de beschikbare ruimte van uw kamer. Ook voor uw slaapcomfort is het belangrijk om een bed met de juiste afmetingen te kiezen. In onze winkel in Renkum wordt u geadviseerd door onze specialisten. Zij gaan samen met u kijken naar wat uw wensen zijn en welk bed het beste bij u past. Het is de plek waar u tot rust komt en u oplaad voor de volgende. Uitgerust wakker worden, wat een genot! Wacht niet langer en kom langs.

Uw voordelen bij LOK Renkum

Bij LOK Renkum altijd een uitgebreid en kwalitatief goed assortiment. Woon- en slaapspecialist Lok is al meer dan 50 jaar dé winkel in wonen met inspiratie en een juist slaapadvies. Dit zijn uw voordelen:

  • Showroom ter inspiratie 
  • Woon- en slaapspecialist 
  • Groot aanbod bedden 
  • Ruim 50 jaar ervaring

Bed kopen bij de specialist

Bij LOK Renkum bent u aan het juiste adres voor uw droombed! Wij hebben 50 jaar ervaring en zijn dé expert in het samenstellen van het juiste slaapsysteem voor u. LOK is onder meer dealer van Auping en Sensoflex heeft dan ook een ruim aanbod aan bedden en boxsprings van deze merken. Bezoek onze uitgebreide showroom om het assortiment te bewonderen.