Boxspring kopen

Boxspring kopen bij LOK Renkum

Boxspringkopen van de hoogste kwaliteit? Bezoekt u dan de uitgebreide showroom van LOK Renkum. Het is één van de populairste slaapsystemen ter wereld. Wij hebben daarom altijd een uitgebreid en kwalitatief goed assortiment boxsprings. Een boxspring kopen doet u niet zomaar. Natuurlijk moet deze passen bij uw wensen en eisen qua stijl en vormgeving, maar ook bij uw wensen qua slaapcomfort. U ligt immers iedere nacht op uw boxspring en dat voor een flink aantal jaren. Woon- en slaapspecialist LOK is al meer dan 50 jaar dé winkel in wonen met inspiratie en een juist slaapadvies. Bij ons vindt u een zeer ruim aanbod boxsprings waardoor u altijd de boxspring van uw dromen vindt. Wij begrijpen dat de prijs ook een belangrijk onderdeel is bij de aanschaf. Wij verkopen uitgerekend de beste merken voor producten van hoge kwaliteit. Bezoek onze showroom in Renkum en laat u adviseren door één van onze experts voor de boxspring van uw dromen!

Boxspring kopen bij LOK Renkum

Een boxspring is vernoemd naar het onderstel (de box). Dit is de onderste laag van dit type bed. Deze laag is meestal gevuld met pocket- of bonellveren en is bepalend voor het slaapcomfort en de ondersteuning. Bovenop deze box liggen het matrassen het topmatras. Kenmerkend voor een boxspring is dat deze dus maar liefst uit drie lagen bestaat die gezamenlijk het slaapcomfort bepalen. Een boxspring is hierdoor een hoog slaapsysteem. Ons brede assortiment boxsprings omvat verschillende collecties met ieder een eigen stijl qua design en vormgeving. Ook hebben we normale en elektrisch verstelbare boxsprings, eenpersoons boxsprings, twijfelaar boxsprings, boxsprings van 140x200 tot aan 180x220. Daarnaast zijn de verschillende boxsprings verkrijgbaar in diverse merken, kleuren en stofsoorten én hebben de boxsprings allemaal hun eigen eigenschappen qua slaapcomfort. Onze hele collectie bevat wel meer dan 100 verschillende samenstellingen! Meer weten? Bezoek dan de showroom van LOK in Renkum!

Uw voordelen bij LOK Renkum

Bij LOK Renkum altijd een uitgebreid en kwalitatief goed assortiment. Woon- en slaapspecialist Lok is al meer dan 50 jaar dé winkel in wonen met inspiratie en een juist slaapadvies. Dit zijn uw voordelen:

  • Showroom ter inspiratie 
  • Woon- en slaapspecialist 
  • Groot aanbod boxsprings 
  • Ruim 50 jaar ervaring

Ik koop mijn boxspring bij de specialist

Voor uw boxspring bent u Bij LOK Renkum aan het juiste adres! Wij hebben namelijk meer dan 50 jaar ervaring en zijn dé expert in het samenstellen van het juiste slaapsysteem voor u. LOK is dealer van onder andere Auping uit Nederland, Hypnos uit Engeland en Sensoflex uit Duitsland. We hebben dan ook een ruim aanbod aan boxsprings van deze merken. Bezoek onze uitgebreide showroom om het assortiment te bewonderen.