Elektrische boxspring

Elektrische boxspring kopen bij LOK Renkum

Elektrische boxspringkopen van de hoogste kwaliteit? Dan bent u bij LOK Renkum aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim aanbod van deze bedden. Voor wie ultiem slaapcomfort wil ervaren is dit het perfecte bed. Met dit bed geniet u van een heerlijk zacht, goed ondersteunend bed én u zit met één druk op de knop lekker rechtop om een boek te lezen of televisie te kijken. Een boxspring die elektrisch verstelbaar is, koopt u niet zomaar. Natuurlijk moet deze passen bij uw wensen en eisen qua stijl en vormgeving, maar ook bij uw wensen qua slaapcomfort. U ligt immers iedere nacht op uw boxspring en dat voor een flink aantal jaren. Woon- en slaapspecialist LOK is al meer dan 50 jaar dé winkel in wonen met inspiratie en een juist slaapadvies. Bij ons vindt u een zeer ruim aanbod boxsprings waardoor u altijd het bed van uw dromen vindt. Bezoek onze showroom in Renkum en laat u adviseren door één van onze experts voor de elektrische boxspring van uw dromen!

Elektrische boxspring kopen bij LOK Renkum

Voor een elektrische boxspring gaat u naar LOK in Renkum. Deze bedden bieden veel comfort. Met een simpele druk op de knop zit u rechtop in bed, of ligt u lekker met uw benen omhoog om heerlijk te ontspannen. De elektrische boxsprings uit deze categorie bieden u een perfecte nachtrust én optimaal comfort. Alle elektrische boxsprings hebben aparte matrassen zodat u en uw partner beiden ultiem kunnen genieten. Ons brede assortiment boxsprings omvat verschillende collecties met ieder een eigen stijl qua design en vormgeving. We hebben elektrisch verstelbare boxsprings, eenpersoons boxsprings, twijfelaar boxsprings, boxsprings van 140x200 tot aan 180x220. Daarnaast zijn de verschillende boxsprings verkrijgbaar in diverse merken, kleuren en stofsoorten én hebben de boxsprings allemaal hun eigen eigenschappen qua slaapcomfort. Onze hele collectie bevat wel meer dan 100 verschillende samenstellingen! Meer weten? Bezoek dan de showroom van LOK in Renkum!

Uw voordelen bij LOK Renkum

Bij LOK Renkum altijd een uitgebreid en kwalitatief goed assortiment. Woon- en slaapspecialist Lok is al meer dan 50 jaar dé winkel in wonen met inspiratie en een juist slaapadvies. Dit zijn uw voordelen:

  • Showroom ter inspiratie 
  • Woon- en slaapspecialist 
  • Groot aanbod boxsprings 
  • Ruim 50 jaar ervaring

Ik koop mijn elektrische boxspring bij de specialist

Voor uw elektrische boxspring bent u Bij LOK Renkum aan het juiste adres! Wij hebben namelijk meer dan 50 jaar ervaring en zijn dé expert in het samenstellen van het juiste slaapsysteem voor u. LOK is dealer van onder andere Auping uit Nederland, Hypnos uit Engeland en Sensoflex uit Duitsland. We hebben dan ook een ruim aanbod aan elektrische boxsprings van deze merken. Bezoek onze uitgebreide showroom om het assortiment te bewonderen.