Gratis ligdiagnose voor een matras op maat

Gratis ligdiagnose


Uniek slaapsysteem

Iedereen is uniek. Dit betekent dat iedereen ook een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, lichaamsgewicht en slaaphouding. Voor een gezonde nachtrust zou dus ook iedereen een unieke slaapoplossing moeten hebben. Een slaapsysteem dat volledig is gepersonaliseerd.

Slapen op maat

Bij Lok Renkum is het mogelijk om een gepersonaliseerd slaapsysteem samen te stellen. Dit doen wij aan de hand van onze SENSOflex ligdiagnose. SENSOflex heeft een computersysteem ontwikkeld dat via een meetmatras de ondersteuning, druk per vierkante millimeter en de verluchting meet om zo tot een juiste keuze van matras en bedbodem te komen. Bovendien kan er met tussenstukken uit hoogwaardig schuim op de plaatsen waar het nodig is, extra ondersteuning geboden worden. Zo kan er levenslang en eenvoudig ingespeeld worden op veranderingen die zich voordoen.

Meer weten of een persoonlijke diagnose?

Wij verwelkomen u graag in onze winkel in Renkum om voor u uw persoonlijke ligdiagnose uit te voeren. U kunt hiervoor vrijblijvend de winkel bezoeken of een afspraak maken via telefoon 0317-313731 of info@lokrenkum.nl.

Lok Renkum I Dorpsstraat 40 I Renkum I Tel. 0317-313731

Ontdek onze winkel in Renkum!

Bij Lok Renkum altijd een uitgebreid assortiment. Woninginrichter Lok is al meer dan 49 jaar dé specialist in wonen met inspiratie en een juist slaapadvies.

Routebeschrijving
Adres
Lok Renkum
Dorpsstraat 40
6871 AM Renkum

Het laatste nieuws

LOK acties

Leuke kortingen en acties op diverse producten
Bekijk al onze acties