Gratis matras testen

Als officieel dealer bieden wij u voor onze merkmatrassen een proefperiode van 14 dagen, gratis en zonder verplichting. Bij dit unieke concept, het proefslapen, kiest u een matras dat u thuis wil testen. Daarna maakt u de keuze of u tot aankoop gaat.

Proefslapen


Gratis een merkmatras proberen!

Een goed matras kopen is niet makkelijk. U maakt een keuze voor een product waar u de komende tien jaar gemiddeld 7 tot 8 uur per dag op slaapt. Ligcomfort, lichaamsbouw en uw persoonlijke voorkeur  zijn allemaal van invloed op de juiste keuze voor een matras.


Bij Lok Renkum bieden we daarom een uniek concept: proefslapen.

U kiest een matras dat u thuis wil testen, wij leveren het matras in uw slaapkamer en u gebruikt dit matras 14 dagen.  Aan u de keus of u daarna over wil gaan tot aankoop van het matras. U test dus geheel vrijblijvend, zonder aanbetaling en zonder koopverplichting. 


Hoe werkt het:

  • U doet de aanvraag voor gratis proefslapen via een bezoek aan de winkel in Renkum
  • Wij bespreken uw wensen
  • U hoeft niet aan te betalen
  • Wij leveren het matras, vanzelfsprekend met volledige fabrieksgarantie en een vakkundige serviceverlening
  • Na 14 dagen neemt u een besluit: of u koopt het matras en maakt de factuur over, of u laat de matrassen weer door ons ophalen
  • Het proefslapen geldt uitsluitend voor de maat 90 x 200 cm. Alle overige matrasmaten en artikelen kunnen niet worden geprobeerd

 

Proefslapen. Vanzelfsprekend bij Lok Renkum.


Lok Renkum - Dorpsstraat 40 - Renkum - Tel. 0317-313731

 

 

Ontdek onze winkel in Renkum!

Bij Lok Renkum altijd een uitgebreid assortiment. Woninginrichter Lok is al meer dan 49 jaar dé specialist in wonen met inspiratie en een juist slaapadvies.

Routebeschrijving
Adres
Lok Renkum
Dorpsstraat 40
6871 AM Renkum

Het laatste nieuws

LOK acties

Leuke kortingen en acties op diverse producten
Bekijk al onze acties