Kastenwand Oosterbeek

Bent u opzoek naar een kastenwand in de omgeving Oosterbeek? Lok Renkum biedt u functionele kasten in zijn mooiste vorm met de Allure schuifwandsystemen en Allure slaapkamermeubilair. Jutzler en Allure bieden u ongekende mogelijkheden om uw ruimte optimaal te benutten. Wij adviseren u graag.

Functionaliteit in zijn mooiste vorm: onze Allure schuifwandsystemen. Allure biedt ongekende mogelijkheden om uw ruimte optimaal te benutten en kan moeiteloos in iedere situatie worden ingepast. Met een speciaal computerprogramma kunnen wij de ideale kast voor uw ruimte naar uw wens samenstellen. Ook voor andere opbergmogelijkheden bent u bij ons aan het juiste adres. De slaapkamermeubelen van Allure bieden voor elke opbergwens een oplossing.

Kastenwand specialist in de omgeving Oosterbeek

Door de veelheid van kleur en materiaal kunt u eindeloos combineren. Ook voor uw kastindeling geldt maatwerk volgens uw wensen en ideeën. Allure schuifwandsystemen worden op maat geleverd, naar wens geplaatst, en kosteloos ingemeten. Allure biedt een breed scala aan producten waardoor u altijd een passende kast vindt.

Meer weten over een kastenwand?

Meer informatie over onze schuifwandsystemen en overig slaapkamermeubilair kunt u verkrijgen in onze winkel.

Lok Renkum | Dorpsstraat 40 I Renkum | Tel. 0317-313731