Kastenwanden op maat

Categorieën van kastenwanden op maat


Lok Renkum biedt u functionele kasten in zijn mooiste vorm met de Slizing schuifwandsystemen en Vroomshoop slaapkamermeubilair. Slizing en Vroomshoop bieden u ongekende mogelijkheden om uw ruimte optimaal te benutten. Wij adviseren u graag.Functionaliteit in zijn mooiste vorm: onze Slizing schuifwandsystemen. Slizing biedt ongekende mogelijkheden om uw ruimte optimaal te benutten en kan moeiteloos in iedere situatie worden ingepast. Met een speciaal computerprogramma kunnen wij de ideale kast voor uw ruimte naar uw wens samenstellen. Ook voor andere opbergmogelijkheden bent u bij ons aan het juiste adres. De slaapkamermeubelen van Vroomshoop bieden voor elke opbergwens een oplossing.


Indeling, materiaal en kleur op maat

Door de veelheid van kleur en materiaal kunt u eindeloos combineren. Ook voor uw kastindeling geldt maatwerk volgens uw wensen en ideeën. Slizing schuifwandsystemen worden op maat geleverd, naar wens geplaatst, en kosteloos ingemeten. Vroomshoop biedt een breed scala aan producten waardoor u altijd een passende kast vindt.


Meer weten?

Meer informatie over onze schuifwandsystemen en overig slaapkamermeubilair kunt u verkrijgen in onze winkel.

Lok Renkum | Dorpsstraat 40 I Renkum | Tel. 0317-313731 

Kastenwanden op maat, alleen te koop via onze winkel in Renkum.
Ontdek onze winkel in Renkum!

Bij Lok Renkum altijd een uitgebreid assortiment. Woninginrichter Lok is al meer dan 49 jaar dé specialist in wonen met inspiratie en een juist slaapadvies.

Routebeschrijving
Adres
Lok Renkum
Dorpsstraat 40
6871 AM Renkum

Het laatste nieuws

LOK acties

Leuke kortingen en acties op diverse producten
Bekijk al onze acties