Schuifwandkasten & inloopkasten

Lok Renkum is dealer van Slizing kastenwanden. Modern of klassiek interieur? Slizing heeft voor elke smaak een passende schuifwandkast. Slizing kent namelijk 3 concepten: Classique, Modern en Solid

Schuifwandkasten

Lok Renkum is dealer van Slizing kastenwanden. Modern of klassiek interieur? Slizing heeft voor elke smaak een passende schuifwandkast. Slizing kent namelijk de concepten Classique, Modern en Solid. Slaapkamer, werkkamer, keuken of kleedkamer: een Slizing kast past bij elke smaak en in elk interieur!
Slizing Solid: de frameloze schuifdeur

Als u op zoek bent naar een strakke schuifwandenkast met moderne lijnen dan is het Slizing Solid systeem geschikt voor u. De schuifdeuren zijn frameloos oftewel niet afgewerkt met een aluminium stijl (strip) aan de rand. U heeft de keuze uit vele motieven en kleuren: van unidecors met matte kleuren tot een eikenhouten decor. Voor de afwerking van de schuifwanden zijn er verschillende soorten grepen en verlichtingssets beschikbaar. Doordat verschillende opties uitstekend te combineren zijn, stelt u met Slizing een (garderobe)kast samen passend bij uw interieur. De vele mogelijkheden die Slizing u biedt, stellen u zelfs in staat om een inloopkast op maat in te richten, geheel in lijn met uw kledingcollectie.


Voorbeeld inloopkast, gemaakt met het Slizing systeem


Slizing Classique: voor een kast met klassieke uitstraling

Binnen het assortiment van het concept Slizing Classique vindt u sfeervolle schuifwandpanelen die u naar eigen inzicht kunt samenstellen tot een schuifwandsysteem/schuifkast. U combineert hierbij de 9 modellen van Slizing Classique met één van de zeven beschikbare decors. U wilt liever zelf gronden en aflakken? Ook dat is mogelijk. U bestelt dan simpelweg een deur zonder decor. Met de verschillende soorten handgrepen, leverbaar in brons en zilver, maakt u de kast af naar uw smaak.

Schuin dak? Ook daarin voorziet Slizing. De Classique lijn heeft een schuine deur variant zodat u onder uw schuine dak een perfect afgewerkte kastruimte kunt creëren. 
Slizing Modern: van rode glas tot matte paneeldeur 

Met een Slizing kast kiest u voor kwaliteit in een luxe afwerking. Hierbij kunt u denken aan een afwerking met transparant glas, matglas, gesatineerd glas en glas met matte patronen erop, met mini cubes en maxi cubes. Ook gekleurd glas maakt onderdeel uit van de Slizing collectie. U heeft de keuze uit zo'n 30 soorten gekleurd glas. Wanneer u glas met een gekleurde laklaag aan de achterzijde in uw kast opneemt, krijgt uw glazen paneel een mooie kleur achter de glanzende deur. De glanspanelen kunt u desgewenst afwisselen met matte, gezandstraalde deuren. De verschillende schuifwanden van Slizing zijn goed te combineren. U stelt zo een complete schuifwandkast of inloopkast samen in de indeling en kleuren zoals u dat wenst. Hiermee benut u alle ruimte: van muur tot muur en van vloer tot plafond. Wij adviseren u graag in onze winkel in Renkum.

 

Meer weten?

Meer informatie over onze schuifwandsystemen en overig slaapkamermeubilair kunt u verkrijgen in onze winkel. 


Lok Renkum | Dorpsstraat 40 | Renkum | Tel. 0317-313731 

 

Schuifwandkasten & inloopkasten, alleen te koop via onze winkel in Renkum.
Ontdek onze winkel in Renkum!

Bij Lok Renkum altijd een uitgebreid assortiment. Woninginrichter Lok is al meer dan 49 jaar dé specialist in wonen met inspiratie en een juist slaapadvies.

Routebeschrijving
Adres
Lok Renkum
Dorpsstraat 40
6871 AM Renkum

Het laatste nieuws

LOK acties

Leuke kortingen en acties op diverse producten
Bekijk al onze acties