Luxaflex aanbieding

Het meest uitgebreide assortiment Luxaflex in de regio vindt u bij LOK Renkum. Zonwering waarbij er voor elk 'probleem' een oplossing is, dat is waar Luxaflex voor staat. Het brede assortiment van dit A-merk omvat onder meer rolgordijnen, horizontale jaloezieën en zonwering voor dakramen. Maar ook voor een passende zonwering in uw serre of voor uw (afwijkende) raam heeft Luxaflex diverse oplossingen ontwikkeld. De constante innovaties, hoge kwaliteit en de eisen die aan kindvriendelijkheid worden gesteld door deze fabrikant bieden u de zekerheid dat u jarenlang plezier heeft van uw zonwering. En dat in elke gezinssituatie.

De voordelen van binnenzonwering van Luxaflex: - Leverbaar in de door uw gewenste maat - De producten voldoen aan de hoogte eisen voor kindveiligheid - Materiaal van hoge kwaliteit met eigentijdse designs - Innovatieve bedieningsmethoden - Montage in de regio

De luxaflex specialist in de omgeving . Als de specialist van Luxaflex in de regio, bent u bij LOK Renkum van harte welkom voor een eerlijk advies en zeer veel verschillende mogelijkheden. Naast Luxaflex bieden wij u ook een uitgebreid assortiment gordijnen, vloeren en zonwering.

Meer weten over uw luxaflex? Meer informatie over uw luxaflex of geheel vrijblijvend advies? Kom langs in onze showroom.

Lok Renkum | Dorpsstraat 40 I Renkum | Tel. 0317-31373