Matras kopen

Matras kopen

Matras kopen? Dat kan uiteraard bij LOK in Renkum. Matrassen spelen een zeer belangrijke rol wanneer we spreken over slaapcomfort. Het vormt, in combinatie met de bedbodem, de basis van uw bed. Wanneer het matras niet goed bij u past, dan zult u aanzienlijk minder lekker slapen. Bent u van plan een nieuw matras te kopen? Dan heeft u een ruime keuze bij LOK Renkum. Ons fantastische assortiment matrassen omvat verschillende collecties met ieder een eigen stijl qua design en vormgeving. Daarnaast zijn de verschillende matrassen verkrijgbaar in diverse merken, kleuren en stofsoorten én hebben ze allemaal hun eigen eigenschappen qua slaapcomfort. Vindt u uw huidige matras iets te hard? Dan zou een topper kunnen helpen. Deze geven u meer comfort, beschermen uw matras en zorgen ervoor dat deze minder gauw slijt. Onze hele collectie bevat wel meer dan 100 verschillende samenstellingen! Een matras kopen? Bezoek dan de showroom van LOK in Renkum!

Matras kopen bij LOK Renkum

Omdat het kopen van een matras een jarenlange investering is, wilt u natuurlijk het juiste matras kopen. Daarom heeft LOK Renkum veel verschillende soorten kwaliteitsmatrassen beschikbaar. Voor iedereen hebben wij een matras naar zijn of haar voorkeur. In onze uitgebreide winkel vindt u een ruim aanbod boxsprings van de beste merken, zoals Auping en Hypnos. Een matras kopen doet u dus niet zomaar. Natuurlijk moet deze passen bij uw wensen en eisen qua stijl en vormgeving, maar ook bij uw wensen qua slaapcomfort. U ligt immers iedere nacht op uw matras en dat voor een flink aantal jaren. Woon- en slaapspecialist LOK is al meer dan 50 jaar dé winkel in wonen met inspiratie en een juist slaapadvies. Bij ons vindt u een zeer ruim aanbod matrassen en toppers waardoor u altijd de boxspring van uw dromen vindt. Wij verkopen vanzelfsprekend de beste merken voor producten van hoge kwaliteit. Bezoek onze showroom en laat u adviseren door één van onze experts voor de boxspring van uw keuze.

Uw voordelen bij LOK Renkum

Bij LOK Renkum altijd een uitgebreid en kwalitatief goed assortiment. Woon- en slaapspecialist Lok is al meer dan 50 jaar dé winkel in wonen met inspiratie en een juist slaapadvies. Dit zijn uw voordelen:

  • Showroom ter inspiratie 
  • Woon- en slaapspecialist 
  • Groot aanbod matrassen 
  • Ruim 50 jaar ervaring

Ik koop mijn matras bij de specialist

Een matras kopen doet u LOK Renkum! Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring en zijn dé expert in het samenstellen van het juiste slaapsysteem voor u. LOK is dealer van onder andere Auping uit Nederland, Hypnos uit Engeland en Sensoflex uit Duitsland. We hebben dan ook een ruim aanbod aan matrassen van deze merken. Bezoek onze uitgebreide showroom om het assortiment te bewonderen.