Ons verhaal

LOK Renkum staat al meer dan 50 jaar garant voor eigentijdse collecties en deskundig advies op het gebied van vloeren, raamdecoratie, zonwering en slapen. De frisse en ruim opgezette winkelruimte biedt u veel inspiratie. Een beleving, vriendelijke medewerkers en vakkundig advies. Vanzelfsprekend bij Lok.

Op elk gebied is een aantal A-merken vertegenwoordigd. “Een heel bewuste keuze,” vertelt Istwan Hendriks. Hij is sinds het jaar 2000 eigenaar van de winkel, waar hij daarvoor twaalf jaar lang als stoffeerder werkte. “Ik heb het vak van mijn vader geleerd, die nu nog steeds stoffeert bij ons." vertelt Istwan. "Lok bestaat sinds 1968 en heeft een goede naam opgebouwd. Dit benadrukken wij door uitsluitend kwalitatief hoogwaardige producten te leveren."

Eigen beeld en hoog afwerkingsniveau

“Met de winkel zetten we een eigen, herkenbaar beeld neer. Lok Renkum heeft een eigen signatuur, met veel lichte kleuren en de producten in een ruime opstelling gepresenteerd." aldus Istwan. "Doordat Lok Renkum werkt met een vast team aan adviseurs, stoffeerders en monteurs bent u altijd gegarandeerd van een hoog afwerkingsniveau."

Meer weten of een passend advies? Istwan en zijn team informeren u graag over de mogelijkheden. Neem direct contact met ons op!