Parketvloer Doorwerth

Bij LOK Renkum vindt u het grootste assortiment op het gebied van parketvloeren in de regio Doorwerth. Dankzij een zeer ruim aanbod is er gegarandeerd voor ieder een vloer naar wens bij. Met de sfeer en het comfort van een ‘interieurparketvloer’: een houten parketvloer op uw terras, onder de veranda of als vlonder terras aan uw zwembad.

De parketvloeren service van Lok Renkum: - Gratis opmeten bij u thuis - Inclusief leggen door eigen vakkundige medewerkers - Showborden mee naar huis nemen mogelijk - Korte levertijden - Door ons na het leggen voorzien van de juiste afwerking

De parketvloer specialist in de omgeving Doorwerth Als de specialist van parketvloer in de regio Doorwerth, bent u bij LOK Renkum van harte welkom voor een eerlijk advies en zeer veel verschillende mogelijkheden. Naast parketvloeren bieden wij u ook een uitgebreid assortiment gordijnen, vloeren en zonwering.

Meer weten over uw parketvloer? Meer informatie over uw parketvloer of geheel vrijblijvend advies? Kom langs in onze showroom.

Lok Renkum | Dorpsstraat 40 I Renkum | Tel. 0317-313731