auping-spiraalbodem-handverstelbaar-nieuw
Auping handverstelbare spiraalbodem

Het rugdeel en het voetendeel van deze Auping verstelbare spiraalbodem zijn in vele verschillende posities in te stellen. Via de stevige lus kunt u de bodem met de hand op de gewenste stand zetten. Past op vrijwel elk bedmodel. Gratis levering.

Vanaf € 395,00Meer informatie
auping-spiraalbodem-3-motorig-nieuw
Auping 3-motorige spiraalbodem

Het rugdeel, het voetendeel en de hoofdsteun van deze nieuwe Auping 3-motorige spiraalbodem zijn elektronisch te verstellen met een draadloze handset. Het zitdeel is ruim en zorgt ervoor dat het matras zich goed kan vormen. Gratis levering.

Vanaf € 1.495,00Meer informatie
auping-2-motorige-spiraalbodem-big
Auping 2-motorige spiraalbodem

Het elektronisch verstelbare rugdeel en voetendeel van deze nieuwe Auping 2-motorige spiraalbodem is eenvoudig te bedienen met een draadloze handset. Het zitdeel is ruim zodat het matras zich kan vormen voor een comfortabele zit. Gratis levering.

Vanaf € 1.095,00Meer informatie
auping-spiraalbodem-1-motorig-nieuw
Auping 1-motorige spiraalbodem

Het elektronisch verstelbare rugdeel van deze nieuwe Auping 1-motorige spiraalbodem is eenvoudig te bedienen met een draadloze handset. Het voetendeel is handverstelbaar in 6 standen. Gratis levering.

 

Vanaf € 695,00Meer informatie
sensoflex-2000-lattenbodem-vlak
2000 lattenbodem vlak

De vlakke lattenbodem SENSOflex 2000 heeft buitengewoon smalle, verende latten. Hierdoor hoeft de ondervering op geen enkele manier te worden afgesteld, om zich door het matras heen perfect en soepel aan uw lichaam aan te passen. Gratis levering.

Vanaf € 299,00Meer informatie
sensoflex-2000-plus-lattenbodem-elektrisch-verstel
2000 lattenbodem elektrisch verstelbaar

De elektrisch verstelbare lattenbodem SENSOflex 2000 heeft buitengewoon smalle, verende latten. Hierdoor hoeft de ondervering niet te worden afgesteld, om zich door het matras heen perfect en soepel aan uw lichaam aan te passen. Gratis verzending.

Vanaf € 1.299,00Meer informatie