percal-hoeslaken-egyptisch-katoen
Percal katoenen hoeslaken

Het Bella Donna Percal hoeslaken is van 100% Egyptische mako-katoen. Door de fijne weving is de stof sterk, licht en zacht en van zeer goede kwaliteit. Het hoeslaken probleemloos om matrassen tot 26 cm hoogte.

Vanaf € 30,60Meer informatie
kayori---nitra---sloop-50x50---offwhite-1
Kayori Nitra Kussensloop met rits 50/50

Een geweven kussensloop van cashmere. Met de Nitra collectie van Kayori creëer jij een knus bed om in weg te dromen of je even heerlijk in terug te trekken na een hektische dag. Pure verwennerij voor jezelf. De cashmere kussenslopen van Kayori worden gemaakt van de allerzachste wol-vezels met een dikte van 10 tot 20 micron, afkomstig van cashmere geiten uit de Himalaya. De kussensloop is te verkrijgen in de maten 50x50cm en 30x50cm. De kussenslopen zijn afgewerkt met een rits aan de zijkant zodat je de vulling er gemakkelijk in en uit kunt halen. Deze kussensloop wordt geleverd zonder vulling. Kayori biedt de passende vullingen, gemaakt van het natuurproduct Kapok aan, in de maten 30x50 en 50x50.

Vanaf € 79,95Meer informatie
kayori-tibet-plaid-92445
Kayori Tibet Plaid 150/220

Deze stoere, stonewashed plaid is gemaakt van linnen in combinatie met wol. De plaid is niet alleen heerlijk om onder te verdwijnen, maar ook nog eens duurzaam en multifunctioneel. De plaid is prachtig op de bank, warm op het terras en natuurijk op bed. Pure verwennerij voor jezelf. De plaids van Kayori worden gemaakt van de allerzachste wol-vezels van geiten in de Perzische Hooglanden, welke niet wordt geschoren, maar worden uitgekamd. 

Vanaf € 199,95Meer informatie