maxima-sloopjes
Maxima jersey hoeslaken

Deze luxueuze Maxima hoeslakens zijn van zware kwaliteit en zijn zijdezacht. Deze kwaliteits hoeslakens zijn vervaardigd met topgarens van langstapelige gekamde katoen en verrijkt met Aloë Vera. Gratis verzending vanaf €75.

Vanaf € 45,00Meer informatie
bella-donna-hoeslaken-jersey-egyptisch-katoen
Jersey hoeslaken

Het klassieke jersey katoenen hoeslaken van Bella Donna worden gemaakt van Egyptische mako-katoen en is extra zacht door de toevoeging van Aloë Vera. Bella Donna staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit en vele kleuren. Gratis verzending vanaf €75.

Vanaf € 49,95Meer informatie
figaro-hoeslaken-satijn-katoen
Figaro satijn hoeslaken

Hoeslaken Figaro van hoogwaardige satijn van 100% hoogwaardig gekamde katoen, zachtglanzend en met satijnzachte grip. Kreukherstellend, voorgekrompen en kleurecht met een hoge hoek van 35 cm voor perfecte pasvorm. Gratis verzending vanaf €75.

Vanaf € 39,50Meer informatie
file
Carmen jersey topper hoeslaken

Het Jersey topper hoeslaken Carmen, gemaakt van 100% kwaliteitskatoen heeft een luxueuze soft finish voor extra comfort. Geschikt voor matrassen 200-220 cm. In 4 kleuren. Gratis verzending vanaf €75.

Vanaf € 24,00Meer informatie
file
Carmen jersey splittopper hoeslaken

Het Jersey splittopper hoeslaken Carmen, gemaakt van 100% kwaliteitskatoen heeft een luxueuze soft finish voor extra comfort. Geschikt voor matrassen 200-220 cm. In 4 kleuren. Gratis verzending vanaf €75.

Vanaf € 52,50Meer informatie
carmen-jersey-katoenen-hoeslaken
Carmen jersey hoeslaken

Het Jersey hoeslaken Carmen, gemaakt van 100% kwaliteitskatoen heeft een luxueuze soft finish voor extra comfort. Geschikt voor matrassen 200-220 cm lang en met een hoge hoek van 35 cm voor perfecte pasvorm. In vele kleuren. Gratis verzending vanaf €75,-

Vanaf € 27,00Meer informatie
aida-hoeslaken-katoen
Aida geweven katoenen hoeslaken

Hoeslaken Aida van 100% gekamde katoen met zachte soepele grip. Kreukherstellend, voorgekrompen en kleurecht en met een hoge hoek van 30 cm voor perfecte pasvorm. Gratis bezorgd vanaf €75.

Vanaf € 29,50Meer informatie