Wollen dekbedden

Wol is natuurlijk een prachtig natuurproduct. Vooral die uit Texel, de zilte zeelucht, de zon en de wind op dit eiland, zorgen voor een heerlijk aanvoelend dekbed. Dus lekker slapen op de juiste temepratuur. Kiest u voor de multikeus dekbedden van Texeler dan kunt u ieder deel van het dekbed met elkaar combineren dat past bij u eigen wensen. Gewoon prettig in een land als Nederland.

De MultiKeus dekbedden bestaan uit vier dekbedden, u kiest u eigen voorkeuren. Zo ontstaat het perfecte dekbed. Het zomerdekbed is een luchtige variant van 200 gr/m2. De hoogzomer variant heeft een vulling van 120 gr/m2. Het voor- en najaarsdekbed weegt 400 gr/m2 en het volle winterdekbed 600gr/m2.  U bevestigt de dekbedden onderling eenvoudig met elkaar.

Het voor- en najaarsdekbed heeft een vulgewicht van 400 gr/m2. Voor klimaat in ons land een zeer gangbaar dekbed,  dus voor velen het hele jaar door   bruikbaar. In de warmste maanden ruilt u dit dekbed door de zomervariant; in de koudere maanden kunt u kiezen voor het volumineuze winterdekbed.