my-600-t-tijk-lok
My Rummel 600T pocketvering

Rummel matrassen zijn made in Gemany.

Vanaf € 999,00Meer informatie
my-400-t-tijk-lok
MY Rummel 400T pocketvering

Rummel matrassen zijn made in Gemany.

Vanaf € 739,00Meer informatie
matras-inizio
Auping Inizio matras

Auping Inizio, stevig ligcomfort voor een scherpe prijs. Bij zelf afhalen een korting van 5%.

Vanaf € 495,00Meer informatie
matras-adagio
Auping Adagio matras

Auping Adagio op maat. Past zich aan aan uw lichaaam. Bij zelf afhalen een korting van 5%.

Vanaf € 945,00Meer informatie
matras-cresto
Auping Cresto matras 2019

Auping heeft haar matrassen vernieuwd, dit zijn de nieuwe matrassen met bijbehorende prijzen

Vanaf € 1.095,00Meer informatie
2017-maestro-breeze-1person-550x440-0
Auping Maestro matras

De meastro matras, door de schoudercomfortzone een nog betere aansluiting aan uw lichaam.

Vanaf € 1.395,00Meer informatie
matras-vivo
Auping Vivo matras

Auping Vivo, meer ligcomfort gaat niet. Mwt verlaagde schouder - en heupzone. Perfect slapen. 

Vanaf € 1.595,00Meer informatie
hypnos-matras-affinity-wool
Hypnos Affinity kasjmier matras

De Affinity range is gemaakt voor mensen die graag wat steviger ondersteunt willen worden zonder in te boeten aan aan comfort.

 

Vanaf € 1.795,00Meer informatie
sensoflex-700-matras
SENSOflex 700 matras

Het AQUAPUR schuim in de kern van het SENSOflex 700 matras biedt optimale ondersteuning. Matras met unieke glasfiber veren. De hoes is machinewasbaar. Gratis 14 dagen proefslapen mogelijk. Gratis levering.

Vanaf € 1.299,00Meer informatie
sensoflex-800--lok-
SENSOflex 800 matras

De SENSOflex 800 matras is geheel vernieuwd! Heeft zeer goede ergonomische eigenschappen. Ultiem slaapcomfort gegarandeerd. De hoes is machinewasbaar. U kunt dit matras gedurende 14 dagen gratis testen. Gratis levering. Gratis proefslapen, we krijgen hem vast niet meer terug.

Vanaf € 1.599,00Meer informatie
mix-one-pure-bird
Mix-One Pure Bird matras

De Mix|One Pure Bird matras is opgebouwd uit 3 modules, voor een lichaamsondersteuning die perfect aan jouw lichaam is aangepast. De modules zijn met elkaar verbonden met een eenvoudige ritssluiting. Want een perfect liggevoel ontstaat pas als je matras zich aanpast aan je lichaamsvormen en je eigen ligvoorkeur.

Vanaf € 799,00Meer informatie
tempur-breeze-original-matras
Tempur original Breeze matras 22 cm

Het Tempur Original Breeze matras biedt u een ondersteunend, steviger gevoel in combinatie met de drukverlagende ondersteuning van Tempur. Gemaakt met de nieuwe Breeze technologie. Gratis levering en gratis proefslapen.

Vanaf € 1.549,00Meer informatie
tempur-breeze-cloud-matras
Cloud Breeze matras 22 cm

Het Tempur Cloud Breeze matras biedt u een ondersteunend, zachter gevoel in combinatie met de drukverlagende ondersteuning van Tempur. Gemaakt met de nieuwe Breeze technologie. Gratis levering en gratis proefslapen.

Vanaf € 1.549,00Meer informatie
tempur-breeze-sensation-matras
Sensation Breeze matras 22 cm

Het Tempur Sensation Breeze matras heeft vertrouwde, verende gevoel van een traditioneel matras in combinatie met de drukverlagende ondersteuning van Tempur. Gemaakt met de nieuwe Breeze technologie. Gratis levering. Gratis proefslapen.

Vanaf € 1.549,00Meer informatie
auping-comfort-topper-lok-2
Topper Comfort met niet wasbare tijk

De Auping Topper Comfort voegt extra comfort toe aan uw nachtrust. Door zijn veerkracht, vochtregulerende werking en optimaal ademend materiaal bent u ervan verzekerd dat u comfortabel slaapt. Gratis verzending. Topper ook leverbaar met wasbare tijk, neem hierover even contact met ons op.

Vanaf € 290,00Meer informatie
tempur-oplegmatras-topper-topmatras
Comfort oplegmatras | topper

Het Tempur Comfort oplegmatras past op elk standaardmatras dat nog in goede staat is. Deze Tempur topper bestaat uit 7 cm Tempur materiaal en is aan beide kanten te gebruiken. Antibacterieel en hypoallergene hoes. Gratis verzending.

Vanaf € 648,00Meer informatie
auping-prestige-visco-topper-topmatras
Auping topper Prestige Visco

Het Auping Prestige Visco topmatras zorgt voor extra comfort bovenop uw matras. De topper heeft een kern van Visco + HR schuim die geeft een stabiel ligcomfort. Visco is een hoogwaardig elastisch schuim, dat zich afhankelijk van gewicht en lichaamstemperatuur vormt naar het lichaam. De toplaag heeft een ventilerende klimaatvezel. Gratis levering.

Vanaf € 586,50Meer informatie
auping-prestige-deluxe-topper-topmatras
Auping topper Prestige Rich

Het Auping Prestige Rich topmatras zorgt voor extra comfort bovenop uw matras. De topper heeft een kern van Latex Pura. dit is een duurzaam latex schuim met uitstekend ventilatie en veerkracht. Uw lichaam wordt perfect ondersteund. Gratis levering. De Prestige Rich is een topper in soft uitvoering. Wil u een stevigere Prestige topper dan kiest u voor de Prestige Natural.

Vanaf € 586,50Meer informatie
auping-prestige-deluxe-topper-topmatras
Auping topper Prestige Natural

Het Auping Prestige Natural topmatras zorgt voor extra comfort bovenop uw matras.  De Prestige Natural is de stevigere variant van de Prestige Rich. Wilt u dus heerlijk zacht slapen dan kiest u voor de Prestige Rich. De toppers hebben een kern van Latex Pura. Dit is een duurzaam latex schuim met uitstekend ventilatie en veerkracht. Uw lichaam wordt perfect ondersteund. Gratis levering.

Vanaf € 586,50Meer informatie
auping-comfort-deluxe-topper-topmatras
Auping topper Deluxe

De Auping Topper Deluxe voegt extra comfort toe aan uw nachtrust. Door zijn veerkracht, vochtregulerende werking en optimaal ademend materiaal bent u ervan verzekerd dat u comfortabel slaapt. Gratis verzending is vanzelfsprekend.

Vanaf € 501,50Meer informatie