auping-comfort-topper-lok-2
Auping topper comfort met niet wasbare tijk

De Auping topper comfort voegt extra comfort toe aan uw nachtrust. Door zijn veerkracht, vochtregulerende werking en optimaal ademend materiaal bent u ervan verzekerd dat u comfortabel slaapt. Gratis verzending. Topper ook leverbaar met wasbare tijk, neem hierover even contact met ons op.

Vanaf € 290,00Meer informatie
auping-prestige-visco-topper-topmatras
Auping topper Prestige Visco

Het Auping Prestige Visco topmatras zorgt voor extra comfort bovenop uw matras. De topper heeft een kern van Visco + HR schuim die geeft een stabiel ligcomfort. Visco is een hoogwaardig elastisch schuim, dat zich afhankelijk van gewicht en lichaamstemperatuur vormt naar het lichaam. De toplaag heeft een ventilerende klimaatvezel. Gratis levering.

Vanaf € 690,00Meer informatie
auping-prestige-deluxe-topper-topmatras
Auping topper Prestige Rich

Het Auping Prestige Rich topmatras zorgt voor extra comfort bovenop uw matras. De topper heeft een kern van Latex Pura. dit is een duurzaam latex schuim met uitstekend ventilatie en veerkracht. Uw lichaam wordt perfect ondersteund. Gratis levering. De Prestige Rich is een topper in soft uitvoering. Wil u een stevigere Prestige topper dan kiest u voor de Prestige Natural.

Vanaf € 690,00Meer informatie
auping-prestige-deluxe-topper-topmatras
Auping topper Prestige Natural

Het Auping Prestige Natural topmatras zorgt voor extra comfort bovenop uw matras.  De Prestige Natural is de stevigere variant van de Prestige Rich. Wilt u dus heerlijk zacht slapen dan kiest u voor de Prestige Rich. De toppers hebben een kern van Latex Pura. Dit is een duurzaam latex schuim met uitstekend ventilatie en veerkracht. Uw lichaam wordt perfect ondersteund. Gratis levering.

Vanaf € 690,00Meer informatie
auping-comfort-deluxe-topper-topmatras
Auping topper Deluxe

De Auping Topper Deluxe voegt extra comfort toe aan uw nachtrust. Door zijn veerkracht, vochtregulerende werking en optimaal ademend materiaal bent u ervan verzekerd dat u comfortabel slaapt. Gratis verzending is vanzelfsprekend.

Vanaf € 590,00Meer informatie