Tweepersoonsbed

Tweepersoonsbed kopen bij LOK Renkum

Tweepersoonsbednodig? Deze koopt u bij LOK Renkum. Zo’n bed ligt erg lekker. In uw eentje en ook zeker als u samen met uw partner slaapt. Wij begrijpen dat als geen ander en daarom hebben we heel erg veel tweepersoonsbedden in ons assortiment. Omdat we een ruim aanbod aanbieden, hebben we voor iedereen het perfecte bed. Het begint al bij de maat. We hebben bedden van 120 x 200 cm, maar ook van 200 x 200 cm. Dat is best een groot verschil. Meet daarom altijd goed de ruimte in waar het bed komt te staan. Na het kiezen van een maat voor uw bed zijn er nog veel meer kenmerken waar u een bed op uit kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan stijl, materiaal en kleur. Binnen onze collectie vallen uiteenlopende stijlen. We hebben bijvoorbeeld strakke, houten of metalen bedden maar ook luxe, stoffen bedden. Daarnaast kunt u ook nog eens kiezen uit diverse kleuren. Bezoek onze showroom in Renkum voor uw tweepersoonsbed.

Tweepersoonsbed kopen bij LOK Renkum

Woon- en slaapspecialist LOK is al meer dan 50 jaar dé winkel in wonen met inspiratie en een juist slaapadvies. Wij verkopen uitgerekend de beste merken voor producten van hoge kwaliteit. Zo ook tweepersoonsbedden. Al onze 2-persoonsbedden zijn comfortabel en stevig. Slaap lekker in je eigen stijl met een boxspring of een bed met opberglades, met een hard of een zacht matras. Ze zijn er in alle stijlen, van strak hoogglans wit tot massief grenen. Uiteraard hebben we ook mooie spreien, kussens en dekbedovertrekken. In onze heerlijke bedden slaapt u als een roos. In onze winkel in Renkum wordt u geadviseerd door onze experts. Zij gaan samen met u kijken naar wat uw wensen zijn en welk tweepersoonsbed het beste bij u past. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van de juiste bed. Het is de plek waar u tot rust komt en u oplaad voor de volgende. Uitgerust wakker worden, wat een genot! Wacht niet langer en kom langs.

Uw voordelen bij LOK Renkum

Bij LOK Renkum altijd een uitgebreid en kwalitatief goed assortiment. Woon- en slaapspecialist Lok is al meer dan 50 jaar dé winkel in wonen met inspiratie en een juist slaapadvies. Dit zijn uw voordelen:

  • Showroom ter inspiratie 
  • Woon- en slaapspecialist 
  • Groot aanbod tweepersoonsbedden 
  • Ruim 50 jaar ervaring

Tweepersoonsbed kopen bij de specialist

Bij LOK Renkum bent u aan het juiste adres voor uw tweepersoonsbed! Wij hebben 50 jaar ervaring en zijn dé expert in het samenstellen van het juiste slaapsysteem voor u. LOK is onder meer dealer van Auping, Hypnos en en Sensoflex en heeft dan ook een ruim aanbod aan 2-persoonsbedden van deze merken. Bezoek onze uitgebreide showroom om het assortiment te bewonderen. De koffie staat voor u klaar.