PanelWood wandbekleding

PANELWOOD, U HAALT DE NATUUR IN HUIS!


Gemaakt van massief hout zorgt Panelwood voor een rijke en exclusieve uitstraling aan de wand. Hout van de best kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.


De Smooth collectie

De Smooth 3D look geeft het geheel een echt unieke uitstraling. Deze collectie is bovendien met een uitgeharde UV hardwax. Hierdoor is het zelfs toepasbaar in de badkamer. Wordt tandenpoetsen ineens een belevenis! Aanbrengen kunt u ook heel eenvoudig zelf.  Op deze manier drukt u op een stijlvolle manier een extra stempel op uw interieur.
De Rough collectie

De ruwere variant van de smooth collectie en maar liefst in 9 soorten verkrijgbaar. Deze collectie bestaat uit gerecycled teakhout. Deze is afkomstig van traditionele javaanse vissersboten en huizen. Hierdoor is natuurlijk geen paneel precies hetzelfde. Een unieke wand is geboren!
De Vintage collectie

Verschillende bijzondere houtsoorten in bewerkte kleuren, ieder met een stoere vintage-look. Een luxe uitstraling aan uw wand is gegarandeerd. Ook deze collectie kan zonder de problemen in de badkamer.


De eigenschappen van PanelWood


- Altijd een uniek 3D effect

- Vuilafstotend en vochtwerend

- Steeds belangrijke vandaag de dag, het is gemaakt van een natuurlijk materiaal

- Duurzaam behandeld met uitgeharde UV HardWax (via modernste technieken in meerdere lagen)


De voordelen


- Toepasbaar op vrijwel elke vaste en  gladde ondergrond

- Geen speciaal gereedschap noodzakelijk

- U bepaalt het legverband

- Eenvoudig te repareren bij beschadiging

- Dus ook snel en eenvoudig aan te brengen.


Kom bij ons aan, wij leggen u graag uit hoe mooi het bij u kan worden!PanelWood wandbekleding, alleen te koop via onze winkel in Renkum.
Ontdek onze winkel in Renkum!

Bij Lok Renkum altijd een uitgebreid assortiment. Woninginrichter Lok is al meer dan 49 jaar dé specialist in wonen met inspiratie en een juist slaapadvies.

Routebeschrijving
Adres
Lok Renkum
Dorpsstraat 40
6871 AM Renkum

Het laatste nieuws

LOK acties

Leuke kortingen en acties op diverse producten
Bekijk al onze acties