Tapijt

Tapijt op de vloer, het blijft heerlijk!

Lok Renkum biedt ruime keuze op in tapijt, vloerbedekking en vloerkleden. U vindt bij ons onder andere de merken Desso, Parade en Bonaparte en vloertegels van de merken Heuga en Tretford. Vakkundig gelegd en stalen mogen op proef mee naar huis.

Ruime keuze in A-merken

Er is ruime keuze op onze tapijtafdeling. U vindt bij ons onder andere de merken Desso, Parade, Cunera en Bonaparte en vloertegels van de merken Heuga en Tretford.

Tapijt wordt gemaakt van wol, katoen of een synthetisch garen. Wol is een traditioneel tapijt en wordt al vele jaren toegepast. De hoogwaardige vezel die voor synthetische vloerbedekking wordt toegepast heeft als voordeel dat het goed machinaal te reinigen is en nagenoeg onverslijtbaar. Verkrijgbaar als hoogpolig, bouclé of lussen tapijt.

Tretford

Tretford tegels kunt u ook met geitenhaar verkrijgen, het is oersterk en in vele kleuren verkrijgbaar. Het heeft een fraaie ribbel-structuur en heeft een gunstige invloed op de luchtvochtigheid in uw kamer.

Stalen kunnen op proef mee naar huis genomen worden!

Weet u het bij ons in de zaak nog niet zeker? Neem de stalen mee naar huis. Bekijk ze in eigen omgeving en kies zo de kleur die het beste past, die is vaak anders dan het gekozene bij ons in de zaak.

U ziet op tegen de werkzaamheden?

Wij maken het u makkelijk: U zorgt voor de kleine spullen, wij doen de rest: van het verzetten van meubels, tot het verwijderen en afvoeren van het oude tapijt.

Dealer van gerenommeerde merken

Wij zijn dealer van de merken Roger Oates, Forbo, Desso, Parade, Bonaparte, Heuga, Tretford, Van Besouw, Hamat, Interfloor, Lethem Vergeer, JAB0, Nouwens & Bogaers en Cunera.

Graag verwelkomen wij u in onze winkel in Renkum.

Lok in Renkum - Dorpsstraat 40 - Tel. 0317-313731

Contact en informatie

Velden met een * zijn verplicht