Tapijt

Tapijt op de vloer, het blijft heerlijk!

Lok Renkum biedt ruime keuze op in tapijt, vloerbedekking en vloerkleden. U vindt bij ons onder andere de merken Desso, Parade en Bonaparte en vloertegels van de merken Heuga en Tretford. Vakkundig gelegd en stalen mogen op proef mee naar huis.

Ruime keuze in A-merken

Er is ruime keuze op onze tapijtafdeling. U vindt bij ons onder andere de merken Desso, Parade, Cunera en Bonaparte en vloertegels van de merken Heuga en Tretford.


Tapijt

Tapijt wordt gemaakt van wol, katoen of een synthetisch garen. Wol is een traditioneel tapijt en wordt al vele jaren toegepast. De hoogwaardige vezel die voor synthetische vloerbedekking wordt toegepast heeft als voordeel dat het goed machinaal te reinigen is en nagenoeg onverslijtbaar. Verkrijgbaar als hoogpolig, bouclé of lussen tapijt.


Tretford

Tretford tegels kunt u ook met geitenhaar verkrijgen, het is oersterk en in vele kleuren verkrijgbaar. Het heeft een fraaie ribbel-structuur en heeft een gunstige invloed op de luchtvochtigheid in uw kamer.


Stalen kunnen op proef mee naar huis genomen worden!


U ziet op tegen de werkzaamheden?

Wij maken het u makkelijk: U zorgt voor de kleine spullen, wij doen de rest: van het verzetten van meubels, tot het verwijderen en afvoeren van het oude tapijt.


Dealer van gerenommeerde merken

Wij zijn dealer van de merken Roger Oates, Forbo, Desso, Parade, Bonaparte, Heuga, Tretford, Van Besouw, Hamat, Interfloor, Lethem Vergeer, JAB Anstoetz, Nouwens & Bogaers en Cunera.


Graag verwelkomen wij u in onze winkel in Renkum.
 

Lok Renkum - Dorpsstraat 40 - Renkum - Tel. 0317-313731

Tapijt, alleen te koop via onze winkel in Renkum.
Ontdek onze winkel in Renkum!

Bij Lok Renkum altijd een uitgebreid assortiment. Woninginrichter Lok is al meer dan 49 jaar dé specialist in wonen met inspiratie en een juist slaapadvies.

Routebeschrijving
Adres
Lok Renkum
Dorpsstraat 40
6871 AM Renkum

Het laatste nieuws

LOK acties

Leuke kortingen en acties op diverse producten
Bekijk al onze acties