Woninginrichting Bennekom

Geschikte woninginrichting Bennekom samenstellen

Voor uw woning in Bennekom wilt u graag het mooiste interieur kiezen. Een huis is pas echt een thuis als het bij u past en uw persoonlijke stijl goed weergeeft. Bij LOK Renkum begrijpen we dat het lastig kan zijn om tot een besluit te komen. Het is daarom een goed idee per ruimte te kijken wat u nodig heeft voor uw vernieuwde woninginrichting. Als woninginrichting expert helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes van uw interieur. Denk hierbij aan het inrichting van uw woonkamer, slaapkamer en meer.

Woninginrichting Bennekom voor de woonkamer 

Comfort begint in uw woonkamer. Het eerste wat aan de woonkamer opvalt is de zithoek. U kunt kiezen uit een grote hoekbank, twee tweezitsbanken of een paar fauteuils. Wilt u ook graag een tv in uw woonkamer plaatsen? Hou dan rekening met de aansluiting van de kabels, de vorm van de ruimte en vanuit welke hoek u zich het meest prettig voelt. Combineer dit met een bijpassende salontafel en maak het af met een mooie Therdex PVC vloer. Dit resulteert in een strakke uitstraling die eenvoudig te combineren is met uw favoriete meubilair. 

Comfort en luxe in uw slaapkamer creëren 

Voor de inrichting van uw woninginrichting Bennekom kunt u de slaapkamer niet overslaan. Een van de meest gekozen matrassen van onze online beddenwinkel zijn die van Auping. Deze boxspring matrassen zijn erg comfortabel en dragen bij aan een goede ergonomie. U hoeft niet ver te reizen voor een beddenzaak met professionele hulp. Wij voorzien u graag van het juiste advies over uw Auping matras, zodat u snel weer van uw nachtrust kunt genieten.

 Het bed is het belangrijkste onderdeel van uw slaapkamer, maar vergeet daardoor niet de rest van uw slaapkamer. Het plaatsen van een mooie kastenwand geeft uw slaapkamer een luxe uitstraling en biedt voldoende opbergruimte. Combineer de inrichting van uw slaapkamer met bijpassende luxaflex om de zonnestralen te kunnen weren. Met de luxaflex kunt u zelf bepalen hoeveel licht u binnenlaat. Uw kunt uw luxaflex aanvullen met bijpassende gordijnen voor optimale verduistering. 

Bijpassende buitenzonwering 

Wilt u buiten ook zonwering? Let dan op de afmetingen van uw raam. Door de juiste afmetingen te weten, kunt u een betere keuze maken voor uw buitenzonwering. Zonwering heeft diverse systemen waar u uit kunt kiezen. Zo is er automatische zonwering of een zonnescherm dat u met de hand losdraait om uit te klappen. Bij ons krijgt u het juiste advies voor uw zonwering. 

Professioneel advies voor woninginrichting Bennekom 

Voor advies voor uw woninginrichting Bennekom bent u van harte welkom bij LOK Renkum. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken voor uw interieur. Onze woonwinkel is gespecialiseerd in slapen, vloeren, zonwering, kastenwanden en meer. Heeft u vragen over een van onze producten? Wij beantwoorden uw vragen graag. Maak hiervoor gebruik van ons contactformulier of kom gerust langs in onze winkel.