Binnenzonwering van Lok Renkum

Vanzelfsprekend, voordelige zonwering bij Lok in Renkum.

Naast Luxaflex kunt u bij ons terecht voor binnenzonwering van onze merken. Kwalitatief hoogwaardige merken, maar dan voor een kleinere prijs. Niet alleen handig wanneer u slechts een raam van raamdecoratie wilt voorzien maar vooral interessant als u uw hele woning van dit soort producten wilt voorzien. Dan kunnen de verschillen al gauw oplopen. Wij werken met Dib blinds, Zonnelux, BeCe, Erfal en Velux. Onze collectie bestaat uit duette´s, plisse´s, silhouettes, vouwgordijnen, paneelgordijnen, duorolgordijnen, shutters en natuurlijk de horizontale jaloezie.

Voordelig, maar wel met advies aan huis.

Advies bij ons in de zaak is natuurijk vanzelfsprekend. U wilt de stalen eigenlijk een paar dagen mee naar huis nemen? Vanzelfsprekend. U wilt dat wij kosteloos bij u inmeten en advies over de montage en kleuren geven? Vanzelfsprekend. Vooraf een duidelijke offerte? Vanzelfsprekend. Liever montage door vakkundige medewerkers voor een vriendelijke prijs? Vanzelfsprekend. Dan wensen wij u vervolgens veel plezier met uw zonwering, jarenlang!

Lok Renkum - Dorpsstraat 40 - Renkum - Tel. 0317-313731

Dibblinds 

Kleiner bedrijf, maar groot in het leveren van een goed kwaliteitsproduct. Geen dure marketing, u merkt het in de prijs. Leverancier van de horizontale jaloezie. Gemaakt uit aluminium, hout, kunststof of bamboe. Dit alles op diverse breedtes van 25, 35, 50 of 70 mm brede lamellen. Door zich te specialiseren op een assortimentgroep kan deze leverancier zorgen voor een glimlach op uw gezicht wanneer wij u de prijzen vertellen. Vooral de kunststof lamel wordt zeer scherp in de markt gezet. De nieuwste trend is de Bamboe jaloezie van Dib blinds. Zeer mooie warme uitstraling. Leverbaar in vele kleuren en net zoals de andere producten nog persoonlijker te maken met ladderband in plaats van de standaard ladderkoorden. Ladderband levert Dib zelfs op een breedete van 10 mm, dt vindt u nog nergens anders. u  kiest dus uit in totaal 3 breedtes band. 

Zonnelux

Deze leverancier is al meer dan 30 jaar bij ons te vinden. Een collectie die zich eigenlijk uitsluitend op de Nederlandse markt richt, dus trends worden op de voet gevolgd. Hardware van Hunter Douglas, dus de kwaliteit is een feit. Zeker belangrijk, ook bij een lagere prijs. De collectie is zeer ruim omvattend, Duette´s, vouwgordijnen, duorolgordijnen, plisse´s, rolgordijnen en paneelgordijnen.
Zonnelux raamdecoratie voor al uw wensen. U heeft een kiep- kantelraam ? Ook daarvoor zijn er natuurlijk oplossingen. We kunnen het product vastzetten op dit soort ramen zonder dat het loshangt en niet afsluit. We laten het u graag zien. Een andere oplossing is dat we niet op het raam monteren maar ervoor. Raam kunt u dan eigenlijk nog altijd wel in kiep-stand openen. Deze oplossing is vaak beter als u het daglicht in bijvoorbeeld slaapkamer niet wenselijk vindt. Vraag het ons.
Zonnelux levert ons een van de mooiste producten die u voor het raam kunt bedenken, shutters. Wij monteren zeer regelmatig met onze eigen vakmensen dit prachtige product. Leverbaar in lamel breedtes van 60 of 90 mm. Lamellen te sluiten met de traditionele `tilt rod`bedieningstang of wanneer u een rustigere uitstraling wilt, met een verborgen sluiting. Vaak is een kleur uit de omvangrijke kleurcollectie snel gemaakt, wilt u echt uw eigen kleur dan is dit tegen meerprijs mogelijk. Een eigen productie bij Zonnelux zorgt voor een snelle levering. Dus u hoeft geen 8 tot 16 weken te wachten zoals bijvoorbeeld bij Jasno, wel zo prettig.
Inmeten is een vak, vooral bij shutters, doen we kosteloos voor u. Kijken we samen of we beter een scharnierende oplossing kiezen waarbij we het zijwaarts monteren of dat een oplossing met een onder- en bovenrail een betere optie is. Vervolgens nog de finishing touch, knopjes en scharnieren kiezen. Shutters van tulpenhout kunnen we reeds aanbieden voor € 349,-- incl. BTW, excl. montage. Een nog iets mooiere variant is het lichtere lindehout. Laat ons uw overtuigen van shutters!

Erfal

Onze jongste leverancier. Kwaliteit uit Duitsland. Zeer ruim keuze in vooral rolgordijnen, duorolgordijnen, paneelgordijnen, plisse´s en duette´s. Prijzen aanzienlijk lager dan de gerenommeerde merken. U hoeft niet meer naar de bouwmarkt voor dit soort producten. Kom naar LOK. Het grote voordeel is dat wij het kosteloos opmeten en op maat leveren. Bij de bouwmarkt is dat niet altijd vanzelfsprekend. En u hoeft een standaard product niet aan te passen naar de maten van uw raam. Uren bezig met vaak niet het gewenste resultaat. U kent het? Kies dan voor Erfal.

Velux

U heeft u een huis met Velux vensters?  De innovatieve oplossing uit Denemarken voor een pannendak. Wij helpen u als Velux dealer met de binnenzonwering en screens voor deze ramen. Altijd razendsnel leverbaar en perfect passend. Monteren van een product voor deze Velux ramen is kinderlijk eenvoudig, maar we nemen u graag deze zorg uit handen.

Contact en informatie

Velden met een * zijn verplicht