Luxaflex Powerview

Hoe werkt het:

De bediening noemen we een Hub. De Hub onthoudt je voorkeuren en de door je zelf geprogrammeerde instellingen. Zo geniet u optimaal van uw Luxaflex producten. De Hub Kit zorgt er daarnaast voor dat programmeringen worden uitgevoerd en dit alles ook te bedienen is vanaf bijvoorbeeld je smartphone. Met de Hub Kit i.c.m. PowerView bediening bent u klaar voor de toekomst.

Powerview is het nieuwste technologische hoogstandje als het gaat om raamdecoratie. U stelt 1x alles in en het huis zal zich op de juiste momenten aan u aanpassen. U kunt het Luxaflex Powerview systeem eenvoudig zelf aanleren hoe de producten zich door de dag heen moeten gedragen. Dit kan door middel van uw telefoon, tablet of de afstandbediening. Natuurlijk kunnen ook onze medewerkers alles voor u instellen! Wilt u de controle weer in handen nemen, dan kan dat natuurlijk ook met uw telefoon vanaf uw favoriete plek in huis.

Bekijk de video en zie wat er allemaal mogelijk is. Dit is de toekomst!

Met de PowerView™ App kun je gepersonaliseerde scènes creëren zodat de raamdecoratie beweegt naar de door jou ingestelde posities, op elk moment van de dag. Zonder dat je nog iets hoeft te doen. Van één enkel raam tot alle ramen in het hele huis. Telefoon of tablet even niet bij de hand? Gebruik dan gewoon afstandsbediening met dezelfde functionaliteiten!

"Een revolutionair nieuw systeem dat je raamdecoratie automatisch bedient op elk gewenst moment van je dag." - Luxaflex Nederland"

Voordelen van Lok Renkum

  • Professioneel advies van deskundige medewerkers. Welke kleuren en producten passen bij u en uw interieur?
  • Wij komen zelf bij u thuis opmeten.
  • De producten kunnen vakkundig door onze eigen mensen geplaatst worden.
  • Wij kunnen alles naar uw wensen voor in instellen.
  • Service!

Contact en informatie

Velden met een * zijn verplicht