Gordijnen

Gordijnen en behang brengen sfeer in uw interieur!

Bij woninginrichter Lok Renkum vindt u een complete collectie en een uitgebreid assortiment: vitrages, inbetweens en gordijnstoffen in alle prijsklassen, van klassiek tot modern. Onze service: gratis gemeten, gratis gehangen, gratis advies.

Stoffen in alle soorten

Met de stoffen uit onze collectie kunt u uw eigen manier van wonen vormgeven, van uw eigen huis een plek maken waar u zich thuis voelt. Samen met u schept Lok Renkum een sfeer passend bij u en uw interieur! Gordijnen hebben ook andere functies: ze voorkomen inkijk, filteren het licht of verduisteren, ze dempen het geluid en houden warmte vast.

Uitgebreid assortiment gordijnen

Bij woninginrichter Lok Renkum vindt u een complete collectie en een uitgebreid assortiment: vitrages, inbetweens en gordijnstoffen in alle prijsklassen, van klassiek tot modern.

Behang passend bij uw gordijnen

Eijffinger brengt behang- en gordijnstoffencollecties op de markt die opvallen door hun dessins en kleuren. De collecties zijn vrolijk, gedurfd en verrassend en worden gebracht in actuele kleuren. Eijffinger behang en Eijffinger gordijnstoffen zijn op elkaar afgestemd en vormen zo verrassende combinaties. Voor een strakke en gladde muur in uw nieuwe huis kunt u ook terecht bij onze vakkundige collega´s bij ons in de straat, loop daarvoor eens binnen bij easy-stuc, op het pleintje midden in de straat.

Onze service:

  • Persoonlijk advies over kleur, stijl en ophanging van uw gordijnen en/of behang
  • Mogelijkheid om stalenmateriaal mee te nemen om thuis uw keuze te maken
  • Gordijnen worden door ons bij u thuis opgemeten
  • Ons atelier maakt uw gordijn perfect op maat, naar uw wensen
  • Alle door ons gemaakte gordijnen worden door ons kosteloos bij u opgehangen

Wij zijn o.a. dealer van de merken Kendix, De Ploeg, v.d. Acker, Artelux, Loft 47, JAB Anstoez en Eijffinger.
Graag verwelkomen we u in onze winkel in Renkum!
Lok in Renkum - Dorpsstraat 40 - Tel. 0317-313731

Contact en informatie

Velden met een * zijn verplicht