Showroom

Onze winkel in het hart van Renkum

Bij Lok Renkum treft u een compleet assortiment van populaire gerenommeerde merken. Wij streven ernaar om maatwerk en kwaliteit voor iedereen betaalbaar te houden. Lok Renkum heeft 50 jaar ervaring met de inrichting van vele woningen in Nederland. Wij voorzien u van het  beste advies om van uw huis een sfeervol thuis te maken. Kom langs in onze woonwinkel in het dorpscentrum van Renkum en laat u vrijblijvend inspireren en adviseren.

Moeilijkheden met het vinden van de juiste matras?

Bij Lok Renkum bent u aan het juiste adres voor al uw slaapartikelen! Wij hebben 50 jaar ervaring en zijn dé expert in het samenstellen van het juiste slaapsysteem voor u. Dealer van o.a. Auping, Vroomshoop, SENSOflex ons unieke duitse matrassen-  en lattenbodem merk, Ducky Dons, Polypreen en onze heerlijke kamelenhaar dekbedden van Traumina. 

U sliep vannacht weer niet goed? Liever verzekerd van een goede nachtrust? Gratis een ligdiagnose? Liever dan toch eerst nog thuis testen?

Bij LOK in Renkum bent u aan het juiste adres! We starten met de ligdiagnose, vragen uw de hemd van het lijf, luisteren goed en komen samen met u tot een oplossing. Toch nog twijfels aan uw kant? Dan is het mogelijk onze showroommatrassen thuis te testen. In uw slaapkamer.

  • Geen kosten en geen aankoopverplichting in deze testfase. 
  • Zo werkt het ook met bijna al onze hoofdkussens, eerst proberen! 
  • Uw oude bed of matras kan door ons worden afgevoerd. 
  • Onze ophaalservice haalt u kosteloos op wanneer u geen vervoer heeft. 
  • Aankoop geslaagd, eigen gecertificeerde monteurs plaatsen alles vakkundig bij u thuis.

Vanzelfsprekend bij LOK in Renkum.

Vloeren

Bij Lok Renkum vindt u tijdloze vloeren: van prachtige brede oude eiken planken tot strakke esdoorn laminaat. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden rondom lamelparket, laminaat, kurk, pvc, tapijt of marmoleum. Zo maakt u de juiste keuze voor uw nieuwe vloer.

Kastenwanden

Lok Renkum biedt u functionele kasten in zijn mooiste vorm met de Allure schuifwandsystemen, Allure draaideurkasten en Allure wandmeubels voor in uw woonkamer of kantoor. Ook kunt u bij ons terecht voor Jutzler slaapkamerkasten, zwitserse kwalieit voor Ikea prijzen. Allure en Jutzler bieden u dus ongekende mogelijkheden om uw ruimte optimaal te benutten. Wij adviseren u graag.

Adresgegevens showroom

Lok Renkum
Dorpsstraat 40 *
6871 AM Renkum

E | info@lokrenkum.nl
T | 0317313731

* Kosteloos parkeren aan de achterkant van de zaak op de Wilgenpas 40 te Renkum